Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Νέα

Για όποιον ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στην ΠΟΣΔΕΠ ας δει το, είναι αυτό που στις θεωρίες δικτύων αποκαλείται "μείζων εσωτερική αλλαγή"!:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4508663&ml=1

3 σχόλια:

Aggelos είπε...

Είχα δει το άρθρο στην κανονική εφημερίδα... όντως είναι σημαντικό... να ρωτήσω εάν είδατε το άρθρο και στη συνέχεια ψάξατε στα ΝΕΑ-online για να το ανεβάσετε ή έχετε ενημέρωση απευθείας για άρθρα με θέματα εκπαίδευσης από εκεί (και εάν ναι πως γίνεται;)

Γενικό σχόλιο:
(δεν μπορώ παρά να το πω δημόσια):
κάποιος άνθρωπος ως συνήθως ήταν (πάλι) μπροστά όταν σε ένα κείμενο σχεδόν έτοιμο προς δημοσίευση από το φθινόπωρο, υποστήριζε ότι εκτός από την άποψη ότι φαίνεται τα παραδοσιακά δίκτυα εντός του πανεπιστημίου να δυσκολεύονται να εκφράσουν τμήματα των πανεπιστημιακών, πρέπει να προστεθεί και ο προβληματισμός για το εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις σημαντικής αλλαγής πολιτικής εξαιτίας μεταβολών στο εσωτερικό του συγκεκριμένου υποσυστήματος πολιτικής... από τις εξελίξεις φαίνεται ότι γίνεται σημαντική εσωτερική αλλαγή στο υποσύστημα και πρέπει να δούμε εάν θα συμβούν και αλλαγές σε κάποιες εκπαιδευτικές πολιτικές στο συγκεκριμένο υποσύστημα...
Καλό μεσημέρι σε όλους

toniap77 είπε...

Άγγελε για εκπαιδευτική αρθρογραφία καθημερινά αποδελτιώνει για εμάς το www.alfavita.gr

Aggelos είπε...

Αντωνία
ευχαριστώ
(είχα ξεχάσει ότι το κάνει αυτό το εκπαιδευτικό δίκτυο ενημέρωσης -alfavita-